KOÇÇELİK süt sektördeki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri ve yasalardaki değişiklikleri takip ederek, üretim sürecinin her aşamasını kontrol altında tutarak gıda güvenliği ve kalitenin en üst seviyede tutulması için çalışmaktadır.
Üretimini en üst teknoloji ve hijyenik şartlarda gerçekleştiren KOÇÇELİK bünyesindeki gıda uzmanlarının denetiminde ISO 9001:2008 ve ISO 22000:2005 standartlarında gerçek beyaz peynir, kaşar peyniri ve peynir çeşitlerinde aranan doğal lezzeti kendi kalitesinde üretmektedir. Ürünlerini nihai tüketiciye tamamen soğuk zincir haliyle ulaştırmakta ve üretimden tüketime ilk günkü tazeliğiyle sunmaktadır.
Amacımız, geleneksel değerlerinden taviz vermeden; üst düzey teknoloji ve tamamen hijyenik şartlarda, tamamen doğal,katkısız ürünler üretip, hammaddeden nihai müşteriye ulaşana kadar her aşamada gıda güvenilirliğini sağlayıp, müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak, eşsiz kalitede ürünler sunmaktır…
KOÇÇELİK Süt; en iyi kalitede sütü tedarik eder, en yüksek hijyenik standartta üretim yapar, en ileri üretim teknolojisini kullanır, en doğal ve lezzetli ürünleri üretir…